DOLIU IN POLITICA BUZOIANA

Sebastian Radu, deputat PSD de Buzău, s-a stins din viață, la o clinica din Germania, după o luptă cumplită cu noul coronavirus. Social democratul a fost diagnosticat cu COVID 19 la începutul lunii noiembrie, iar după câteva zile boala s-a agravat și a ajuns la spital.

După câteva zile, deputatul a fost transferat într-un spital din București. Cum starea lui nu a dat semne de îmbunătățire, în urmă cu câteva zile, Sebastian Radu a fost transferat la o clinică din Germania, unde, din păcate, a decedat în dimineața zilei de miercuri, 9 decembrie.

Deocamdată nu se știe cu claritate de ce după infectarea cu SARS-CoV-2 evoluția bolii a fost atât de galopanta, singurul amănunt cunoscut este faptul că Sebastian Radu avea o grupă de sânge rară care i-ar fi putut crea anumite vulnerabilități în contextul COVID-19.

Sebastian Radu avea 49 de ani și în această perioadă își încheia primul mandat de deputat. Buzoianul a făcut parte din Comisia pentru sănătate și familie din Camera Deputaților. Înainte de a fi ales parlamentar, el a fost viceprimar al municipiului Buzău.

Sebastian Radu era căsătorit și avea doi copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings