DOI DIRECTORI BUZOIENI PRINSI IN CARAMBOLUL DE LA COMISOAIA

Astazi, in jurul orei 17,00, la Comisoia se petrecea un eveniment de circulatie in care au fost implicate nu tociumai putin de cinci autoturisme si un TIR, eveniment soldat cu victime, eveniment care s-a lasat urmari grave. Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău, Cecilia Manolescu şi directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Buzău, Ionel Tociu s-au aflat printre persoanele aflate în maşinile implicate în accidentul grav produs în această după-amiază pe DN 2 E 85, în zona Crucea Comisoaiei.

Accidentul de circulatie de la Crucea Comisoaiei pare sa fi fost produs chiar de Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzau care se afla la volanul autoturismului institutiei si se indrepta spre Rm Sarat. Skoda condusa de directorul Tociu ar fi patruns inexplicabil pe contrasens.

Persoana decedata la evenimetul de la Comisoia se numeste Radu Vasile si era angajat la AJOFM Buzau. Artemiza Anton, sef serviciu in cadrul AJOFM Buzau, aflata in autoturismul institutiei a fost si ea accidentata grav. Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzau, cel care conducea autoturismul institutiei, a suferit rani grave si a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucuresti.

Cecilia Manolescu, directorul ITM Buzau a suferit leziuni usoare care nu au necesitat internarea, in schimb persoana aflata pe bancheta din dreapta a ramas internata in Spitalul Rm Sarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings