DNA, IARASI LA CJ. A PLECAT CU DOSARELE DE DESZAPEZIRE!

A fost marti! A fost 13!  La Consililul Judetean Buzau au fost procurorii DNA! Au purtat o discutie cu Laurentiu Gavrila, secretarul general al CJ Buzau. Si n-au plecat cu mana goala. Procurorii de la DNA au ridicat de la CJ Buzau, ce credeti, dosarele care au legatura cu contractele de deszapezire.

Dupa cum se stie, pentru iarna 2014/2015, pe langa firmele de casa, la deszapezire s-a infipt puternic, cu cel mai barosan contract, firma GECOTRANS.

 Pentru iarna in curs, Consiliul Judetean a semnat contracte de deszapezire si intretinere pentru cinci sectoare de drumuri in care este impartit judetul.

  Sectorul 1, societatea NIKOST IMPEX se va ocupa de drumurile judetene din zona Ramnicu Sarat, pentru o suma de 2,588 milioane lei.

 Sectorul 2 si 3, zonele Setu si Pogoanele, contractele i-au revenit firmei MECAN CONSTRUCT, sumele puse la bataie fiind de 2,966 milioane, respectiv 1,502 milioane lei.  TOTAL 4,468 milioane lei.

 

  Sectorul 4, zona Vintila Voda societatea CONFERIC, pentru suma de 2,191 milioane lei.
Sectorul 5, firma GECOTRANS CONSTRUCTII CIVILE, care a primit un contract, in valoare de 4,384 milioane lei,  pentru zona Buzau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings