DISPARITIA ZILEI: ASTAZI, IRINA- CLAUDIA

Aproape in fiecare zi dispare cate un minor, disparitie care pune pe jar familia si o armata de organe. Si in cazul CLAUDIAacestei ultime disparitii, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea minorei care nu a mai venit acasă din 15 iunie a.c..

 

În ziua de 16 iunie a.c.,  la ora 10.42, un bărbat din satul Vârf, comuna Năeni, a apelat S.N.U.A.U. 112 şi a sesizat Centrul Operaţional al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău cu privire la faptul că fiica sa, MITITELU IRINA CLAUDIA în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliu în urmă cu o zi şi nu a revenit.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început activităţile specifice unor astfel de situaţii, din primele verificări rezultând că în după-amiaza zilei de 15 iunie, MITITELU IRINA CLAUDIA a plecat de acasă pentru a se întâlni cu tineri de vârsta ei, în localitatea de domiciliu.

În jurul orei 18.30, după ce fata nu i-a răspuns la telefon, tatăl acesteia a plecat să o caute, iar a doua zi, la ora 10.42, a solicitat ajutorul poliţiei.

Poliţiştii au efectuat verificări în rândul cunoscuţilor minorei şi în localităţile limitrofe şi continuă activităţile în vederea depistării fetei.

Totodată, semnalmentele acesteia au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică şi s-a solicitat darea ei în urmărire la nivel naţional.

Semnalmente: aproximativ 1,60 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten lung până la jumătatea spatelui, legat în coadă, ten deschis, ochi albaştri.

La momentul plecării de la domiciliu purta pantalon lung din stofă de culoare neagră, tricou negru cu motiv floral de culoare galbenă şi o bluză cu fermoar, de culoare neagră, cu dungă albă pe braţe.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei MITITELU IRINA CLAUDIA sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Privacy Policy Settings