Din partea cui candideaza Ion Viorel?

Luni, Tribunalul Buzau a respins cererea de prelungire cu încă un an a planului de reorganizare a clubului Gloria Buzau, astfel că, pentru o datorie de 700 de mii de lei, si ar putea sa i se semneze certificatul de deces inainte  să împlinească 45 de ani de la înfiinţare.

Daca presedintele Dan Tulpan, unul dintre artizanii cu lumanare aprinsa, a declarat ca se pensioneaza, mangerul Ion Viorel a facut publica o declaratie cu dus-intors. Iata ce propavaduia Viorel: “Sperăm să ne realizăm obiectivul, să rămânem în Liga 2 şi din vară trebuie să continuăm cu ceea ce va veni în Buzău. Handbal nu avem, din ce am înţeles nici lor nu le-a dat niciun ban, se chinuie, noi, cu fotbalul, ne chinuim, rugby-ul se chinuie şi-i păcat ca în oraşul acesta, un… nu vreau să pronunţ vreun nume, să distrugă sportul buzoian. Pentru că aici au muncit generaţii întregi. Anul acesta ar trebui să sărbătorim 45 de ani de la înfiinţare! Dar eu am mare încredere că pe data de 6 iunie se vor schimba datele problemei. Sunt ferm convins şi o spun mare responsabilitate. Am discutat cu marea parte a candidaţilor la Primărie şi dacă n-o vor face, mă înscriu şi eu candidat la Primărie!”

 

     Asadar, in ultima fraza, spune o parte din adevar. Dupa ce si-a tradat un bun prieten(al catelea …oare?) domnul Vioara, va fi candidat la Primaria Buzau. Din partea cui ? Normal, PSRo, grupare politica condusa la nivel local de Adrian si Victor Mocanu. Viorel si Adrian au batut palma, marti seara, la restaurantul din Crang detinut de viitorul primar Vioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings