DEMOCRATII SPUN IN COR: CEZARE SI EI TE VOR!

Candidatul PDL la alegerile prezidențiale, buzoianul Cătălin Predoiu alături de secretarul regional al PDL, preda predaGigi Chiru au venit miercuri la Buzău pentru a participa la ședința Biroului Permanent Județean al PDL Buzău şi pentru a pune la punct, alături de conducerea interimară a organizației buzoiene direcțiile de acțiune după demisia din funcția de președinte a deputatului Cezar Preda.

Despre varianta potrivit căreia numele său ar fi vehiculat pentru şefia PDL Buzău, Cătălin Predoiu a declarat la intrarea în sediul partidului că este exclusă.

La şedinţa Biroului Permanent Judeţean Buzău, însă, s-a pus în discuţie posibilitatea ca deputatul Cezar Preda şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, să o dea la pace, iar demisionarul să revină asupra deciziei de a părăsi toate funcţiile de conducere de la nivel judeţean şi central. Ba chiar Predoiu a afirmat în timpul şedinţei BPJ că soluţia cea mai bună pentru rezolvarea situaţiei este ca deputatul Cezar Preda să se întoarcă la şefia PDL. În cazul în care această împăcare nu se va produce, atunci BPN va numi un interimar la preşedinţia PDL Buzău. Pe de altă parte, o serie de consilieri PDL şi cîţiva primari au semnat o petiţie pe care au trimis-o la Bucureşti, prin care cer renumirea lui Cezar Preda…

In concluzie, Predoiu si Chiru au venit la Buzau ca sa-I pregateasca pe pedelisti pentru reantoarcerea lui Preda. Nimic nu ma surprinde in toata aceasta noua poveste cu demisia. Interesant este ca acesata ar fi cea mai lunga perioada de demisionar a lui Cezar Preda de la conducerea PDL Buzau.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings