Cristi, ba, Cristi, esti PE RECEPTIE?

Se poate spune ca unul dintre candidatii la parlamentare este urmasul lui Stefan cel Mare. Tatal, fost actor la teatrul popular din Buzău, a interpretat diverse roluri timp de 20 de ani.
“Rolul care mi-a adus consacrarea în acest domeniu a fost cel a lui Ştefan cel Mare. Secretul acestui success a fost poate şi faptul că eu sunt moldovean dintr-o familie de răzeşi şi am putut să mi- adaptez singur scenariul în funcţie arhaismele şi regionalismele zonei . Interpretarea a fost atât de bună încât am câştigat locul întâi pe ţară şi m-am pomenit că mă asaltează şi reporterii să lea dau interviuri”, spunea tatal candidatului intr-un interviu publicat in ziarul „Adevarul”.
Fara sa banuiasca vreodata ca fiul va ajunge candidat pentru un scaun confortabil in Camera, fostul actor, ofiter si scriitor, a dat tiparului cateva epigrame sugestive…mai ales pentru fiul candidat.
Zbor deasupra Cotrocenilor

Azi privesc din geana zării
Cum parlamentari de marcă
Sug mereu din trupul ţării
Însă nimeni nu-i… înţarcă!

La alegeri

Nu mă mai grăbesc, ca proştii,
Cam târziu înţeleg gluma,
Pleac-ai noştri, vin ai noştri
Mai flămânzi… să-şi facă suma.

Mergem înainte

Această toamnă timpurie
Cu lanuri în mezalianţe,
E prea bogată-n sărăcie
Şi prea săracă în… speranţe.

epigrame de Ion Romanescu

”Nu-mi plac oamenii morăcănoşi care nu au simţul umorului dezvoltat.Nu-mi plac regimurile dictatoriale şi implicit nici cele comuniste.Nu-mi plac oamenii care dau dovadă de laşitate şi lipsă de patriotism. Nu suport scandalul şi nici situaţiile conflictuale. Nu-mi plac oamenii răutăcioşi”
N.R. Banuiesc ca-l cunosteti pe urmasul lui Stefan cel Mare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings