Evenimente Noutati 

Cristi, ba, Cristi, esti PE RECEPTIE?

Se poate spune ca unul dintre candidatii la parlamentare este urmasul lui Stefan cel Mare. Tatal, fost actor la teatrul popular din Buzău, a interpretat diverse roluri timp de 20 de ani.
“Rolul care mi-a adus consacrarea în acest domeniu a fost cel a lui Ştefan cel Mare. Secretul acestui success a fost poate şi faptul că eu sunt moldovean dintr-o familie de răzeşi şi am putut să mi- adaptez singur scenariul în funcţie arhaismele şi regionalismele zonei . Interpretarea a fost atât de bună încât am câştigat locul întâi pe ţară şi m-am pomenit că mă asaltează şi reporterii să lea dau interviuri”, spunea tatal candidatului intr-un interviu publicat in ziarul „Adevarul”.
Fara sa banuiasca vreodata ca fiul va ajunge candidat pentru un scaun confortabil in Camera, fostul actor, ofiter si scriitor, a dat tiparului cateva epigrame sugestive…mai ales pentru fiul candidat.
Zbor deasupra Cotrocenilor

Azi privesc din geana zării
Cum parlamentari de marcă
Sug mereu din trupul ţării
Însă nimeni nu-i… înţarcă!

La alegeri

Nu mă mai grăbesc, ca proştii,
Cam târziu înţeleg gluma,
Pleac-ai noştri, vin ai noştri
Mai flămânzi… să-şi facă suma.

Mergem înainte

Această toamnă timpurie
Cu lanuri în mezalianţe,
E prea bogată-n sărăcie
Şi prea săracă în… speranţe.

epigrame de Ion Romanescu

”Nu-mi plac oamenii morăcănoşi care nu au simţul umorului dezvoltat.Nu-mi plac regimurile dictatoriale şi implicit nici cele comuniste.Nu-mi plac oamenii care dau dovadă de laşitate şi lipsă de patriotism. Nu suport scandalul şi nici situaţiile conflictuale. Nu-mi plac oamenii răutăcioşi”
N.R. Banuiesc ca-l cunosteti pe urmasul lui Stefan cel Mare!

 

Related posts

Leave a Comment

Privacy Policy Settings