COVID: 99 si DECESE DOUA

Astăzi, 13 noiembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 5091;
  • Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 3671;
  • Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 137;
  • Număr persoane în carantină la domiciliu: 1479;
  • Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 1121.
  • Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 99 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (30 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și un pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ).
  • Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 4 luni și 82 de ani.

Tot astazi, la nivelul judetului s-au inregistrat si doua decese.

DECES NR.136: pacientă în vârstă de 70 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Judetean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie, formă gravă. Este confirmata cu SARS CoV-2 și transferata pe sectia ATI. Evolutia clinică este nefavorabila și survine decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, accident vascular cerebral ischemic sechelar.

DECES NR.137: pacient în vârstă de 43 de ani cu simptomatologie respiratorie, se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 si internat pe Sectia de  Pneumologie. Evoluția clinică este nefavorabilă sub tratament și survine decesul. Comorbidități: fără comorbidități la momentul decesului (conform foii de observație clinică generală) si informațiilor de la medicul de familie). În 2007 a avut obezitate grad I (normoponderal la momentul decesului) si coroidoza miopica ochi drept (conform informațiilor de la medical de familie).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings