COVID-19, RAMANE PRINTRE BUZOIENI!

La data de 3 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

– 27 persoane se află în carantină instituționalizată;

– 1630 persoane sunt izolate la domiciliu;

– În județul Buzău au fost confirmate 201 cazuri de infectare cu Coronavirus, 105 persoane fiind declarate vindecate și externate.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 201.

CAZUL 199: pacient sex masculin, 9 luni, domiciliat în municipiul Buzău, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic. Sugarul a fost transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

CAZUL 200: pacient sex masculin, 14 ani, contact direct (fiul) cu cazul 198 (cazul 198: pacient sex masculin, 37 de ani, domiciliat în Râmnicu Sărat, internat la Secția Pnemoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic).

CAZUL 201: pacient sex masculin, 65 de ani, contact direct (fiul) cu cazul 190 (cazul 190: pacient sex feminin, 84 ani, testată în domiciliu, ușor simptomatică, contact direct cu cazul 161- pacient sex feminin, 54 de ani, personal medical Secția ORL a SJU Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul V. Babeș din București).

  • Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
  • Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

 

La data de 2 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • 26 persoane se află în carantină instituționalizată;
  • 1762 persoane sunt izolate la domiciliu;

În județul Buzău au fost confirmate 198 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 104 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

 

La data de 1 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

-26 persoane se află în carantină instituționalizată;

  • 1710 persoane sunt izolate la domiciliu;
  • În județul Buzău au fost confirmate 198 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 100 de persoane fiind declarate vindecate și externate.
  • Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 198.

CAZUL 197: pacient sex masculin, 81 de ani, domiciliat în municipiul Buzău, internat la Secția Pnemoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic.

CAZUL 198: pacient sex masculin, 37 de ani, domiciliat în Râmnicu Sărat, internat la Secția Pnemoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings