„Copiii României creează” , dar si cei buzoieni

              Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne organizează prin Biroul de Marketing, Tradiţii şi eminescuEducaţie, cea de-a XXI–a ediţie a concursului naţional de poezie „Copiii României creează”, în perioada aprilie – iunie 2014.                          Concursul este deschis tuturor copiilor din ţară şi se organizează pe două categorii de vârstă (8 – 11 ani şi 12 – 16 ani), în două etape, după cum urmează:

                   – etapa I, la nivel judeţean, este organizată de inspectoratele judeţene de poliţie. Poeziile vor fi jurizate pe plan local, cu sprijinul cadrelor didactice de specialitate, iar cele selecţionate vor fi trimise la Centrul Cultural al M.A.I. – Biroul Marketing, Tradiţii şi Educaţie, până la data de 15 mai a.c.;

etapa a II-a – la nivelul Centrului Cultural al M.A.I. se va proceda la selecţia, jurizarea şi acordarea premiilor. Pe categorii de vârstă, se vor acorda câte trei premii şi patru menţiuni. Jurizarea poeziilor la nivel naţional se va realiza în perioada 19 – 22 mai a.c..

Elevii din judeţul Buzău care doresc să participe la acest concurs trebuie să trimită poeziile până la data de 9 mai a.c., pe adresa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău (str. Chiristigii nr. 8-10, cod 120024, Buzău, cu menţiunea „pentru Compartimentul Relaţii Publice”) sau la adresa de e-mail: ipjrelatiipresa@yahoo.com .

Concurenţii înscrişi în etapa a II-a pot participa cu maxim 3 poezii redactate în format A4, la 1,5 rânduri.

Fiecare lucrare trebuie să aibă menţionate pe verso: şcoala/liceul, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, judeţul, numele şi prenumele concurentului, precum şi numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui/elevului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings