Compania de Apa Buzau s-a lansat pe Facebook

Incepand cu data de 3 decembrie 2013, contul de Facebook al Companiei de Apa Buzau a fost activat.apa companie Motivatia operatorului regional de apa/canalizare de a deveni activ pe retelele de socializare are la baza mai multe argumente:

– obligatia de a tine pasul cu tendintele care influenteaza societatea;

– nivelul de comunicare al Companiei de Apa Buzau cu clientii poate fi imbunatatit considerabil prin utilizarea acestei platforme de socializare;

– informatiile utile care tin de activitatea de profil (investitii, sistari ale serviciilor, avarii) pot ajunge mult mai repede la consumatori prin mijlocirea paginii de Facebook decat prin mijloacele traditionale (anunturi prin mass-media, afise la intrarea in bloc).

Pagina de Facebook a Companiei de Apa Buzau poate fi accesata prin intermediul linkului aflat pe prima pagina a website-ului www.cabuzau.ro sau la adresa https://www.facebook.com/apabuzau.

Conducerea Companiei de Apa spera sa gaseasca sprijinul necesar din partea buzoienilor  in demersul de a oferi comunitatii locale informatiile cele mai utile despre activitatea de alimentare cu apa/canalizare. In acest sens, a fost creata adresa de email cabuzau@gmail.com, pe care utilizatorii pot sa trimita reactii si sugestii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings