‘Comisia Europeană a dat dreptate PSD’

  • afirma Marcel Ciolacu dupa ce a vorbit despre PNRR cu Frans Timmermans
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit cu Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, despre PNRR. Ciolacu acuză partidele de guvernare din România că nu au convins oficialii europeni de faptul că sunt în stare să pună în practică proiectul propus.
  • „Planul Național de Redresare și Reziliență este departe de a fi gata. Am discutat din nou, astăzi, cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre problemele din PNRR și propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru a rezolva această criză.

    Comisia Europeană a dat dreptate PSD și l-a trimis pe Cîțu să prezinte planul în Parlament. Așadar, Cîțu trebuie să lase minciunile și să se apuce serios de treabă.

    Guvernanții nu pot ascunde eșecul vizitei de la Bruxelles! Nu au venit înapoi cu un plan finalizat. De exemplu, sunt tăieri importante pentru autoritățile locale și pe zona de educație. Iar, cea mai mare problemă este că nu au reușit să convingă executivul european că vor fi în stare să implementeze planul până în 2026”, a spus Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings