Cocoşul cântă mai târziu…

La sfârșitul acestei săptămâni, în noaptea de 26/27 octombrie, ora 4.00 AM devine ora 3.00 AM, adică trecem la ora de iarnă.

Pe lângă faptul că dormim o oră în plus și organismului o să îi trebuiască ceva timp să se obișnuiască cu noua oră, există și alte modificări care ne interesează.

Astfel, CFR Călători anunţă trecerea la ora de iarnă în activitatea de transport feroviar de călători, menţionând că aceasta nu modifică Mersul trenurilor aflat în vigoare.

Trenurile care se vor afla în circulaţie după ora 4.00 a nopţii de sâmbătă spre duminică vor opri în staţiile stabilite, unde vor rămâne până la ora de plecare conform noii ore a Europei Orientale.

CFR Călători informează că, începând din 27 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM.

În noaptea 26/27 octombrie, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM., ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings