CIOLACU NU IARTA…

Cea mai aspră palmă democratică pentru președinte

 „Este victoria celor care ați rezistat!”, a transmis, luni, Marcel Ciolacu, președintele PSD, după alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie. 

„Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt!”, și-a început astfel Marcel Ciolacu mesajul transmis, luni după-amiază, pe contul de Facebook.

„Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică”, a subliniat liderul PSD.

„Mulțumesc partidelor europene din familia #socialistă pentru susținerea efortului nostru de reconstrucție și modernizare, ceea ce ne demonstrează că parcursul PSD este unul corect”, a conchis Marcel Ciolacu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings