CIOLACU MERGE PE MANA MOARTA ?

“Eu, daca dl Boscodeala nu va candida, voi candida la functia de presedinte sau la functia de presedinte executiv in tandem cu dl Eugen Teodorovici“, a declarat deputatul PSD Marcel Ciolacu.  Declaratia a fost un fel de replica la spusele deputatului Marian Ghiveciu, spuse legate de functia de inlocuitor al presedintelui Boscodeala. Practic, prin aceasta declaratie, Marcel Ciolacu nu face altceva decat sa confirme ceea vuia prin oras: pesedistii buzoieni sunt impartiti in cateva tabere: pro, contra, impotriva, noi, ei si restul. Chestiunile legate de tabere sunt inevitabile si chiar necesare in interiorul unei organizatii de partid. Acum discutiile sunt la PSD, apoi la PNL.  La PDL nu va fi la fel pentru ca acolo mai exista doar o singura tabara: pro Cezar Preda. Cei care au fost contra…sunt independenti ori sustinatori ai altor partide.

Revenind la Ciolacu, sincer sa fiu am fost surprins de declaratia legata de tandemul cu Teodorovici. Pentru Marcelica, tandemul este unul al pierzaniei. Motive sunt destule si nu inteleg cum de i-au scapat deputatului Ciolacu.

Unul dintre motive se leaga de campania de la parlamentare. Atunci, tandemul Ciolacu-Teodorovici a castigat deoarece alegatorii au dat cu flit candidatilor care in decursul anilor au promis ceva si au realizat doar vorbe intr-un colegiu cu oameni destupati la minte. Sa nu uitam ca sprijinul primarului din Maracineni a fost unul esential. Acum, primarul are doar un singur vot…

Al doilea motiv se leaga de faptul ca ministrul Teodorovici nu si-a onorat promisiunile fata de buzoieni. Si nici fata de pesedistii buzoieni.

Al treilea aspect se refera la prestatia ministrului in cadrul organizatiei PSD Buzau. A fost prezent, dar a lipsit cu desavarsire.

Al patrulea aspect se refera la proiectele cu fonduri europene puse in practica la Buzau. Le-a vazut cineva ?

Al cincilea aspect se refera la reputatia ministrului Teodorovici. A fost prezent in spatiul public doar prin inscrisurile din presa  tabloida care-l numeste “ministrul Casanova”.

Al saselea aspect se refera la slaba sustinere pe care Teodorovici o are din partea pesedeistilor care ar trebui sa-i dea votul pentru a accede intr-o functie inalta in cadrul organizatiei judetene Buzau. Multe voci se intreaba de ce este nevoie ca o astfel de functie sa fie preluata de cineva din afara judetului?

Al optulea aspect se refera iarasi la o intrebare aflata pe buzele pesedistilor buzoieni: cu tandemul Ciolacu-Teodorovici, PSD Buzau ar avea doar o organizatie de week-end ?

Mai sunt si alte motive sa cred ca tandemul Ciolacu-Teodorovici va  suferi o pierdere zdrobitoare in cazul in care va intra la bataie pentru obtinerea celor doua functii de conducere de la organizatia judeteana a PSD Buzau. Exista insa si varianta castigatoare pentru Ciolacu: numele de Eugen sa fi fost aruncat la plesneala, iar in fapt, in tandem sa intre un nume autohton cu greutate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings