CEZAR PREDA SE INTOARCE…PLIN DE „SUCCESURI”

Deputatul Cezar Preda isi ispaseste cat de curand detasarea la organizatia PNL Bucuresti si se intoarce la matca. De altfel, intoarcerea era previzibila din momentul in care a plecat la Capitala. Deputatul se va intoarce pentru a-si pregati terenul in vederea obtinerii unui nou mandat de deputat. Nu se intoarce cu mana goala, ci cu tolba plina de recunoastere din partea colegilor de partid si un proces de 300.000 de euro intentat de Gabriela Firea. Mai ramane de vazut daca penelistii buzoieni ii vor mai tine usa deschisa atata timp cat Ovidiu Anghel este in gratiile sefolor de la Centru, iar in perioada scurta cat a condus organizatia locala a reusit sa-si inchege o organizatie mult mai stabila decat pe vremea cand era o conducere co-co.

Şedinţa conducerii PNL de miercuri nu a calmat situaţia din partid. Cei doi membri propuşi pentru excludere, Cristian Bodea şi Theodor Paleologu, îşi susţin în continuare opiniile în mod public. Dacă Paleologu susţine că e singurul care poate salva PNL Bucureşti, Bodea denunţă faptul că partidul este pe cale să pedepsească delictul de opinie.

Succesurile lui Preda…

Senatorul de Bihor îl atacă pe Cezar Preda, cel care a propus excluderea sa din partid. Bodea aminteşte că Preda era un socialist convins în urmă cu 10 ani.

“Fapt… Cezar ”10%” Preda l-a contracandidat pe Boc, in 2005, cerand ramanerea PD in Internationala Socialista. A pierdut, a inghitit in sec, si s-a lipit, zambitor si obedient, la profit cu popularii…

Fapt… Cezar ”10%” Preda a fost ”purtatorul de cuvant” al PNL Bucuresti si crede ca a fost genial in lupta cu Firea. Rezultatele arata ca a oripilat atat de tare bucurestenii de dreapta, incat i-a convins sa voteze in masa cu Nicusor Dan…

Fapt… Cezar ”10%” Preda a cerut excluderea lui Cristian Bodea pentru ca a indraznit sa spuna Adevarul in fata Poporului si nu in fata unor sefi de partid. In conditiile in care Bodea e de 16 ani in PNL, iar ”reclamantul” abia a venit de 2 ani…

Concluzie… Un socialist convins cere excluderea unui liberal din partidul pretins liberal doar pentru ca a vorbit cu Poporul, prin Televiziuni. Si nu cu Stapanul, in Genunchi.

Morala… Cat de ”liberal” va mai fi PNL dupa ce va aplica o regula stil PCR, la cererea unui comunist?”, scrie Cristian Bodea pe Facebook.

Sa nu uitam ca la sfarsitul lunii mai, Gabriela Firea l-a actionat in instanta pe deputatul Cezar Preda si ii cere daune de 300.000 de euro. Gabriela Firea, a calificat acuzaţiile din presă privind plagiatul celui de-al doilea doctorat al soţului ei, Florentin Pandele, drept „o nouă dezinformare marca PNL”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings