CEZAR, DISPARUT FARA URMA

– Poliţiştii buzoieni continuă activităţile pentru depistarea minorului Spirache Cezar Adrian

– Se pare că minorul caută adăpost la fermele de animale, unde se recomandă cu numele de „Cezar”, spune că are 14 ani şi că părinţii săi au decedat într-un accident de circulaţie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău continuă activităţile în vederea depistării minorului Spirache Cezar cezar disparutAdrian, în vârstă de 13 ani, a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată Poliţiei de către tatăl acestuia, după aproximativ o lună şi jumătate de la plecarea băiatului de acasă.

Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat că după ce a plecat de la domiciliul părinţilor săi din satul Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi la sfârşitul lunii august 2012, minorul s-a deplasat pe raza localităţii Lunca (comuna C.A. Rosetti) unde s-a angajat ca îngrijitor la o fermă de animale aparţinând unui localnic.

După aproximativ două zile, Spirache Cezar Adrian a plecat şi de la ferma respectivă fără a spune cuiva despre acest lucru, iar din datele şi informaţiile stabilite cu ocazia investigaţiilor a rezultat că s-ar afla în continuare la o fermă sau la o stână.

Poliţiştii au stabilit că minorul se recomandă cu numele de „Cezar”, spune că are 14 ani şi că părinţii i-au decedat într-un accident de circulaţie, iar când este întrebat despre motivul plecării de la domiciliu, afirmă că nu doreşte să fie luat de asistenţii sociali.

Spirache Cezar Adrian a fost dat în urmărire la nivel naţional în luna septembrie 2012.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la localizarea, găsirea ori clarificarea situaţiei minorului sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă „112”.

   SEMNALMENTE: înălţime 1,50 metri, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantalon trei sferturi de culoare neagră, cămaşă de culoare verde închis, încălţat cu adidaşi de culoare închisă.

Se pare că a mai fost văzut îmbrăcat cu maiou de culoare neagră, pălărie de soare de culoare albă ori cu o geacă de culoare gri închis cu bandă reflectorizantă pe piept şi pe braţe şi pulover de culoare verde închis cu fermoar.

Privacy Policy Settings