CAMERAMAN, OMORAT LA DATORIE

Soseaua de centura Buzaului face iarasi victime. De data asta, a cazut la datorie cameramanul Laurentiu laurentiu-paunPaun care, nu facea altceva decat sa filmeze un eveniment de circulatie pentru ca imaginile sale sa fie de folos la prevenirea accidentelor de circulatie din judetul Buzau. Accidentul s-a petrecut chiar sub privirile colegului operatorului, Laurențiu Marinov, care a reuşit sa se ferească în ultimul moment. Echipa de filmare se întorcea de la un accident petrecut pe şoseaua de centura soldat cu un mort şi trei răniţi, când la câteva sute de metri, cameramanul şi reporterul de la TV Buzău au oprit ca sa filmeze o altă tamponare petrecută în apropierea unei curbe.

În momentul accidentului, cameramanul în vârstă de 31 de ani, se afla pe marginea carosabilului, de unde filma o mașină ieșită în decor. Ironia sorții a făcut ca accidentul pe care îl trata ca știre, să îi aducă moartea. În timp ce încerca să filmeze bordul autoturismului derapat, cameramanul a fost izbit din spate de către un alt autoturism care a derapat și a părăsit șoseaua exact în același loc. Impactul a fost fatal, Laurențiu Păun fiind prins între cele două autoturisme. Buzoianul a decedat pe loc. Victima era însoțită de reporterul Laurențiu Marinov care a apucat să se ferească în ultima clipe din fața autoturismului Mercedes care i-a adus moartea colegului său. Laurențiu Păun era absolvent al Facultății de Finanțe Bănci din cadrul ASE București.

Laurențiu Păun este al treilea ziarist care își pierde viața „la datorie”, după Elena Popescu și Ionuț Barbu, decedați în urma exploziei de la Mihăilești, din 2004.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings