BUZOIENII PREFERA…CANNABIS, COCAINA SI AMFETAMINA

Astăzi, în același timp, procurorii DIICOT au destructurat mai multe grupări de trafic de droguri, de pe teritoriul țării. Iata ce s-a intamplat la Buzau…

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare, pe raza județelor Buzău, Vrancea, Ilfov și a municipiului București, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane procură și dețin în vederea consumului propriu, transportă, livrează și distribuie droguri de risc (cannabis) și de mare risc (cocaină și amfetamină) către consumatori de pe raza județelor Buzău și Vrancea.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Buzău vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Vrancea, BCCO Ploiești și al jandarmilor din cadrul IJJ Buzău și Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings