BUZOIENII, INVITATI LA HANDBAL CARITABIL

Presedintele Consiliului Judetean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, sustine turneul de handbal caritabil mixt care va avea loc la Buzău înhandbal elevi acest weekend, si îi invită pe buzoieni să meargă la meciuri si să contribuie la strângerea de fonduri pentru copii autisti si cu sindrom Down.

 

”Eu încurajez si sustin de fiecare dată când am ocazia o competitie pozitivă si cred că este un prim pas de a învăta ce înseamnă să fii într-o echipă si să lupti pentru a obtine rezultate. Mă bucur si mai mult atunci când am ocazia să sustin initiative caritabile cum este turneul de handbal din acest week-end. Până acum Consiliul Judetean Buzău, în parteneriat cu alte institutii a organizat diferite competitii sportive de la înot la tenis de masă”, a declarat Cristi Bîgiu.

 

Peste 40 de meciuri se vor desfăsura în sălile de sport ale Colegiului National B.P. Hasdeu, Liceului CFR si Sala Sporturilor Romeo Iamandi, competitiile urmând să aibă loc între orele 10.00 si 19.00

 

”Toti banii strânsi vor merge către un centru de autism pentru copiii care suferă de sindromul Down. De aceea vreau să îi invit pe toti buzoienii să participe si să doneze pentru a îi ajuta pe acesti copii”, a spus Cristi Bîgiu.

 

Programul de sâmbătă al competitiei poate fi consultat pe http://www.sport-friends.ro/.

 

Duminică se vor desfăsura semifinalele, la orele 13.00 si 14.15, finala mică la 15.45 si finala mare la 17.30. Premierea câstigătorilor va avea loc la 18.30.

 

Turneul de handbal este organizat la initiativa unor fosti elevi ai Colegiului National B.P. Hasdeu, fosti membri ai echipei de handbal a liceului, care s-au reunit pentru a încuraja tinerii să practice sport si, în acelasi timp, prin evenimentele pe care le organizează, să contribuie la dezvoltarea comunitătii locale.

Privacy Policy Settings