Buzoienii cu talent, asteptati la Galati

Romanii care au un talent cu care se mandresc sunt asteptati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in lupta pentru marele premiu si titlul de erou national sau pentru premiul de originalitate. Caravana are prima oprire pe 21 august la Constanta, la hotel Oxford, unde, incepand cu ora 10:00, dobrogenii sunt asteptati sa demonstreze ca talentul lor merita sa fie vazut si aplaudat de o tara intreaga. Dupa Constanta, preselectiile vor continua in Galati, Bacau, Iasi, Brasov, Craiova, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca si Chisinau.

 Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

 Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-şi demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

LISTA ORASE:

–        CONSTANTA 21 aug hotel Oxford – ora 10.00

–        GALATI 23 aug hotel Faleza – ora 10.00

–        BACAU 25 aug hotel Dumbrava – ora 10.00

–        IASI  27 aug hotel Unirea – ora 10.00

–        BRASOV 4 sept hotel Kronwell – ora 10.00

–        CRAIOVA 9 sept hotel Ramada Plaza – ora 10.00

–        TIMISOARA 11 sept hotel Timişoara – ora 10.00

–        ORADEA  14 sept hotel Continental Forum – ora 10.00

–        BAIA MARE 16 sept hotel Mara – ora 10.00

–        CLUJ-NAPOCA 18 sept hotel Golden Tulip Ana Dome – ora 10.00

–        CHISINAU 26 sept hotel Codru – ora 10.00

 

Buzoienii care doresc sa participe la emisiune sunt asteptati la preselectiile care vor avea loc la Galati, in ziua de 23 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings