BUZAUL, puncte de contact european în România

Centrele EUROPE DIRECT contribuie la crearea unor punți între europeni și instituțiile care îi reprezintă la nivel european și facilitează implicarea în dezbaterile privind viitorul UE. Centrele oferă răspunsuri cu privire la politicile, programele și prioritățile UE. Personalul din cadrul acestor centre discută în mod nemijlocit cu cetățenii și cu diversele părți interesate în mod proactiv și continuu, pentru a asigura o mai bună înțelegere și asumare a proiectului european. Rețeaua centrelor EUROPE DIRECT (ED) este formată din 24 de Centre.

Centrele de documentare europeană (European Documentation Centres – EDC) promovează educația și cercetarea pe tema integrării europene. Acestea oferă o serie întreagă de documente privind afacerile europene și încurajează mediul universitar să se implice în dezbaterile privind viitorul UE. Rețeaua centrelor de documentare europeană este formată din 12 Centre, cel cu numarul fiind la Buzau.

Agenda de lucru, extrem de interesanta, a fost deschisa in urma cu cateva zile si s-a desfasurat astfel:Agenda Sesiune Jurnalisti – 12 sept 2022

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings