AU PLECAT LA SCOALA SI AU AJUNS LA CRASMA!

Marti, 18 februarie, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău au acţionat pe raza celor două municipii Buzău şi Rm.Sărat, în vederea prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar şi totodată au efectuat verificări la agenţii economici cu sediul în zona adiacentă unităţilor de învăţământ.

Poliţiştii de ordine publică, proximitate, rutieră şi prevenire au acţionat alături de jandarmi, poliţişti locali şi cadre didactice  pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi zonele adiacente unităţilor de învăţământ.

În urma acţiunilor desfăşurate poliţiştii au verificat 58 unităţi de alimentaţie publică, au depistat  82 de elevi din care 56 absentau de la cursuri nejusticat şi au fost întocmite  21 informări către conducerea unităţilor de învăţământ.

Concomitent, poliţiştii de prevenire şi rutieră în colaborare cu reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, au desfăşurat sesiuni de informare la  două unităţile de învăţământ din mediul urban  şi la şase şcoli din mediul rural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings