ANCHETATORII CAUTA MAMA FATULUI GASIT MORT

Poliţiştii şi procurorul criminalist efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor în cazul cadavrului fătului de sexbebelus bărbătesc găsit în bena unui autoturism

 

În urma efectuării necropsiei cadavrului fătului de sex bărbătesc găsit în dimineaţa zilei de 21 iulie a.c. în bena unui autoturism parcat pe o alee dintre blocuri, pe raza municipiului Buzău, s-a constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă.

 

Concluziile definitive urmează a fi comunicate de către medicii legişti după efectuarea examenelor complementare (histopatologic şi toxicologic), pentru care s-au recoltat probe biologice.

 

Poliţiştii continuă cercetările împreună cu procurorul criminalist, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi desfăşoară activităţile ce se impun în vederea identificării mamei şi stabilirii tuturor împrejurările în care s-a comis fapta.

 

Până la acest moment, au fost efectuate investigaţii, audieri, verificări la unităţi spitaliceşti, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice, la aceste operaţiuni fiind angrenate efective de la mai multe structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Privacy Policy Settings