“Ambâţ” de politician

Se pare că la nivel local apele politice încep să se limpezească. Deocamdată la nivel de PSD şi cât de curând la nivel de PNL şi alte partied şi partiduleţe.  S-a văzut clar că pesediştii sunt cei care dau ora exactă. Funcţie de aciunile sau inactiunile lor, ceilalţi se repliază, apoi se laudă cu marile lor realizări.

Aşadar, ieri, în PSD s-a consumat o nouă etapă a “curăţeniei de primăvară”. Parlamentarii Adrian şi Victor Mocanu au fost excluşi din partid, ei urmând să activeze, cât mai probabil, vizavi de Palatul Comunal. Păcat că nu-l mai pot vedea, în fiecare dimineaţă pe cel care, în urmă cu patru ani, le era foarte drag şi să-i spună “ sărut dreapta naşule”.

 

Ciolacu spune…

Pe scurt, preşedintele organizaţiei judeţene PSD, deputatul Marcel Ciolacu, recunoaşte:„Au fost propunerea de excludere a domnului deputat Adrian Mocanu şi a domnului senator Victor Mocanu. Nu ştiu dacă domniile lor, conform legii partidelor, şi-au făcut deja o alegere către alte partide , automat nu mai sînt membri PSD, dar s-a ţinut în mod deosebit să se dea şi un vot şi să închidem această chestiune. De astăzi, domnii Victor şi Adrian Mocanu nu mai sînt membri ai organizaţiei municipale Buzău a PSD. Această decizie urmează să fie supusă votului Comitetului Executiv Judeţean şi apoi înaintată Comitetului Executiv Naţional deoarece este vorba despre doi parlamentari”.

 

Mocanu zice…

“Am fost înştiinţat de unul dintre jurnaliştii buzoieni despre faptul că aş fi fost exclus de către domnul Ciolacu Marcel din PSD. Pentru că am fost rugat să prezint un punct de vedere, doresc să exprim în mod public, pe scurt, opinia mea. (…)

Nu înţeleg de ce a trebuit că Cioacu să apeleze la atâtea scheme complicate pentru a cere excluderea mea, atâta vreme cât putea folosi încă de la început declaraţiile mele în care am criticat public toate calităţile pe care le-a demonstrat acesta dintotdeauna: amatorism, slabă capacitate intelectuală, specializare în furt politic etc.

Îmi pare extrem de rău că PSD Buzău a ajuns să fie confiscat, din nou, de gaşcă lui Boşcodeală, dar nu îmi va părea niciodată rău de ocazia pe care am avut-o de a lucra cu numeroşi  oameni cu adevărat importanţi.

În final, aduc la cunoştinţă publică faptul că doresc să scutesc PSD Buzău de încă un simulacru de vot şi îmi prezint demisia din acest partid, care va deveni efectivă odată cu înştiinţarea pe care o voi face în Senat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings