ALEXIA A DESCHIS CEL MAI TARE BRICOLAJ DIN SUD ESTUL EUROPEI!

 IDM DINAMIC, societate comerciala, cu capital integral privat, infiintata in urma cu 25 de ani, a inaugurat astazi cel mai tare SHOWROOM  din sud-estul Europei. Este un concept nou pe plan internaţional, unic in Romania, care se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Produse de calitate relizate de firme prestigioase din tara si din strainatate care pot satisface orice pretentii referitoare la duetul pret-calitate stau la dispozitia buzoienilor, incepand de maine, 09 noiembrie. Sunt sute de mii de repere care-i asteapta!

Astazi, de ziua Sf. Arhangheli Mihail si Gavril, la deschiderea oficiala, au fost prezenti oficiali, oameni de afaceri, oameni din sistemul bancar, din serviciul de presa si multe alte servicii, ca numar, cu mult peste 200…

Foarfeca folosita pentru taierea paglicii de catre primarul Toma si administratorul Viorel Vasile le-a fost servita pe tava de ALEXIA aflata in bratele mamei, pe cand bunica Daniela Vasile, „doamna de fier”, a facut un pas mai in spate pentru a putea ascunde cateva lacrimi de fericire venite dupa atatea si atatea nopti nedormite.

Maine veti face cunostinta cu toata echipa de oameni minunati cu care veti lua contact. Succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings