Adriane, nici nu stii…

Sambata, în cadrul Conferinței Extraordinare Județene a PSD, convocată de 50 de organizații din teritoriu, lucrurile s-au petrecut de așa manieră încît la Conferința Județeană de alegere a cărei dată nu a fost încă stabilită, să nu existe prea multe necunoscute. Cum era si de asteptat, in timpul dezbaterilor au apărut și ceva contestări din partea grupului Ghiveciu-Mocanu, care nu au fost de acord cu propunerile de pe ordinea de zi și cu modul în care s-au desfășurat lucrările ședinței. Si asta pentru ca Ghiveciu si familia Mocanu tin cu ardoare ca Adrian, copilul “minune” al PSD sa devina sef peste toti pesedistii buzoieni.

Am spus Adrian, copilul “minune” pentru ca mezinul familiei Mocanu a fost si mezinul parlamentarilor romani. Nu pentru merite deosebite, ci din motive pe care le cunosc toti buzoienii. Acesta este meritul lui Ion Vasile…Numai ca timpul a trecut, si Adrian a mai crescut, dar atata timp cat este impins de la spate de mama, tata si Ghiveciu, Adrian nu are sanse sa acceada mai sus. Mai mult, daca nu este baiat cuminte, in toamna anului care vine, poate disparea si de pe listele cu candidaturi la parlamentare.

Asa ca, in calitate de sageata, cu doi grei in spate pe post de coordonatori, mezinul familiei Mocanu nu poate scapa totul din mana. Pentru el este timpul sa gandeasca fara ganditori, sa bata pasul pe loc, sa nu se arunce in piscina fara apa si va avea de castigat. Daca e baiat destept, atunci putem sa-I spunem Adriane, nici nu stii cat de mare poti sa fii!

In caz contrar ajunge la vorba lui Basescu Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings