…a pierdut o singură luptă…

Este cumplit sa scrii la timpul trecut despre un om pe care-l cunosti de-o viata, cu care ai fost prieten o viata…ne-am ajutat, ne-am sprijinit reciproc dezinteresat, ne-am bucurat de reusite, am gasit impreuna solutii pentru reolvarea multor probleme delicate din viata si activitatea noastra. Multi au auzit de el, putini l-au cunoscut cu adevarat.  Toata viata (ce poate fi un subiect de roman, fara a exagera) a muncit,  a alergat, s-a zbatut pentru FAMILIE, pentru BISERICA, pentru PRIETENI, pentru SPORT, pentru SOCIETATE…A fost un luptator…Nu a stiut sa piarda…nici in  disputele cu cei mai puternici…El a pierdut doar disputa cu  un virus minuscul…

…în ciuda eforturilor depuse de medici, Ionel Turturică a cedat. Tragica veste a fost dată de familie, printr-un mesaj postat pe Facebook:

“Preotul și stâlpul familiei noastre, eroul, soțul, tatăl, bunicul, fiul, și prietenul dumneavoastră, Ionel Turturică, se odihnește…

Apocalipsa 14:13
Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!

Dumnezeu, în bunătatea Sa, a decis să îl cheme astăzi la odihnă, până când Domnul Iisus Cristos va reveni pe norii cerului.

Până atunci însă… plângem!
De durere… de dor…

Dar cu speranța și credința că ne vom reîntâlni curând… foarte curând…

Te iubim! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings