A DISPARUT GEORGIANA!

În ziua de 4 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Rm. Sărat a fost sesizat de asistentul social dingeorgiana cadrul unui centru de ocrotire din municipiu cu privire la faptul că minora STANCIU ANDREEA-GEORGIANA în vârstă de 15 ani, instituţionalizată în cadrul unei case de tip familial a plecat dimineaţă la şcoală, însă nu a revenit.

Imediat după primirea sesizării, echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Rm. Sărat şi un specialist criminalist, a început cercetările.

Din primele verificări, a rezultat că minora a mai părăsit fără aprobare casa de tip familial, ultima dată în cursul lunii decembrie 2012, când a revenit după aproximativ două săptămâni.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, STANCIU ANDREEA-GEORGIANA a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun pentru găsirea ei.

Semnalmente: aproximativ 1,70 metri înălţime, ten deschis, păr roşcat (vopsit), tuns scurt, ochii căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare neagră, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu ghete din piele de culoare neagră.

Persoanele care cunosc informaţii ce pot ajuta la depistarea minorei sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă „112”.

Privacy Policy Settings