30 de posturi vacante la Imigrari

Inspectoratul General pentru Imigrări demarează, la 01 aprilie a.c., procedura de încadrare prin concurs  a 30 de posturi vacante, la nivel național.

Dintre acestea, 10 posturi scoase la concurs se adresează persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu și care îndeplinesc condițiile legale în vederea reîncadrării în activitate. Pentru celelalte 20 de funcții poate candida orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute de legislația în vigoare. Recrutarea și încadrarea se vor efectua, pentru cele două categorii, în conformitate cu prevederile art.9 și 10 din Legea 360 din 6 iunie 2002 privind Statutul polițistului, coroborate cu alte reglementări legale în domeniu.Posturile au fost alocate în urma analizării necesității operative de la nivelul structurilor centrale și teritoriale, în vederea reducerii deficitului de personal. Astfel, polițiștii nou încadrați vor lucra la structurile pentru imigrări din municipiul București și din județele Arad, Constanța, Tulcea, Ilfov, Mureș, Vaslui, Maramureș, Bistrița și Suceava, la Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Arad și la Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil de la Maramureș și Rădăuți (jud. Suceava).

Anunțurile de recrutare vor putea fi accesate, în perioada următoare, pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări, la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Posturi Vacante”.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție, criteriile de departajare si alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților vor putea fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări.

 Biroul Informare şi Relaţii Publice

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings