200 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA POLIŢIEI ROMÂNE ANIVERSAŢI DE INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BUZĂU

Cu ocazia aniversării a 200 de ani de la înfiinţarea Poliției Române, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a fost desfăşurată o festivitate tradiţională.
Au răspuns invitaţiei noastre şi ne-au onorat cu prezenţa reprezentanţii autorităţilor locale şi partenerii instituţionali.
Cu această ocazie, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 5 ofițeri și 14 agenți de poliție.
Au mai fost avansați la termen, în gradul profesional următor, 20 de ofițeri și 105 agenți de poliție.
Pentru rezultate deosebite, domnul comisar șef Neagu Dragoş Ionel, şeful Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, a fost distins cu placheta onorifică “Polițistul de onoare al județului Buzău”. El este coordonatorul structurii care a soluţionat numeroase cazuri din competenţă, cu o diversitate a liniilor de muncă şi un grad ridicat de complexitate.
De asemenea, a fost acordată distincţia “Prietenul poliţiştilor” domnului doctor epidemiolog Barbulis Valentin, din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, în semn de apreciere a colaborării în context pandemic, perioadă pe care nu am fi reuşit să o trecem cu bine decât printr-un parteneriat excepţional.
Unul dintre cele mai emoţionante momente ale festivităţii a fost felicitarea unuia dintre camarazi, ajuns în prag de pensionare. Este vorba despre câinele de urmă Rik, acesta activând în cadrul unităţii noastre în perioada 2012-2022.
În încheierea şednţei festive, şeful inspectoratului – comisar şef de poliţie Pantazi Virgil-Laurenţiu a felicitat poliţiştii câştigători ai competiţiilor sportive, organizate sub egida Cupa Ziua Poliţiei Române, cărora le-au fost acordate premii cu sprijinul Club Sportiv Poliţia Buzoiană şi Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.
La mulţi ani, stimaţi colegi!
Cu multă sănătate şi cu pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings