Verifica daca ai Windows 10 cu licenta

Salutare, astazi o sa va prezint cateva coduri prin care puteti verifica singuri, daca licentele windows 10 achizitionate de la licenta-ieftina.ro, sunt originale.

Dupa ce ati cumparat licenta, o instalati, iar dupa ce Microsoft va confirma ca licenta a fost activata, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in CMD ( Comand Prompt) Acolo sa tastati urmatoarele coduri:

  1. slmgr -dli -> Va spune numele Sistemului Licentiat, ce fel de produs, OEM sau Retail, Ultimile 5 caractere din Licenta si Statusul
  2. slmgr -xpr -> Va afiseaza informatia cu privire la durata licentei
  3. slmgr -ato -> Activeaza versiunea de Windows instalata
  4. slmgr -dlv -> Va afiseaza toate datele licentei instalate si activate de Microsoft
  5. slmgr -upk -> Aceasta comanda este utilizata doar atunci cand doriti sa mutati licenta dumneavoastra retail pe un alt calculator. Practic aceasta comanda sterge licenta de pe primul calculator pentru ca serverul Microsoft sa nu detecteze cheia duplicat, dupa aceasta comanda, puteti instala cheia pe alt sistem fara nici o problema, urmand procedura de instalare si activare.

Am facut acest post pentru ca multa lume ne intraba cum le putem confirma ca licenta achizitionata este valabila. Asadar, nu mai stati pe ganduri si treceti de la versiunile piratate de Windows 10 la cele Originale.

Sursa: licenta-ieftina.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings