Un scaun la cap pentru Geoana?

01 martie 2016- La şedinţa PNL Buzău, condusă de Teodor Atanasiu au participat în calitate de invitaţi senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul PSD Adrian Mocanu, precum şi fostul lider al PSD Buzău, ex-senatorul Vasile Ion.

09 martie 2016- Ovidiu Anghel, noul şef al PNL Buzău: “Doctorul Ion Vasile şi familia Mocanu nu vor fi primiţi în partid! Nu suntem compatibili!”

5 aprilie 2016 – Dupa o cugetare mai profunda, Adrian Mocanu a decis ca tot stanga i se potriveste mai bine, motiv pentru care si-a intors fata catre Mircea Geoana si al sau PSRO (care de altfel este intr-o alianta cu PNL).

5 aprilie 2016- ”Am decis in urma consultarilor cu Mircea Geoana inscrierea in PSRO, dupa demisia din PSD cauzata de nevoia de a nu fi asociat cu gruparea infractionala si am cautat sa ma alatur unui proiect politic credibil, iar acest proiect, PSRO, este un partid tanar la inceput de drum, condus de oameni politici cu prestanta si integritate”, si-a anuntat Mocanu, ieri, noua afiliere politica. Odata instalat pe prispa lui Geona, Adrian Mocanu nu a intarziat sa invite si alti pesedisti: ”Fac un apel catre toti social-democratii adevarati, scarbiti de lipsa de interes si de faptele de pomina ale PSD Buzau sa se alature echipei noastre”.

 

REMEMBER
11 martie 2008- Presedintele PSD Mircea Geoana a discutat cu cei trei lideri judeteni, intalnirea fiind una extrem de tensionata. Potrivit unor surse, Vasile i-ar fi spus lui Geoana ca Mocanu si Boscodeala “nu au adus nici un aport de voturi la PSD Buzau si ar trebui sa-si dea demisia de onoare”.

Boscodeala i-a replicat ca, dimpotriva, el a iesit primar din primul tur, iar Mocanu a castigat presedintia CJ. “Asta e un nenorocit, cum sa nu am nici un aport cand am bagat un milion de euro in campanie”, ar fi replicat Boscodeala, fiind contrazis de Vasile cu replica “ai facut rost de bani pentru ca am fost eu lider de filiala”.

05 aprilie 2008- Suparat la extrem de situatia creata la Buzau de tandemul Boscodeala- Mocanu, doctorul Ion Vasile s-a infiintat la usa lui Mircea Geoana si cum discutia a degenerat, doctorul a prins un scaun si  a incercat sa-l fixeze pe capul liderului mare de la PSD.

12 iunie 2011- Nunta anului la Buzau.Mire -Adrian Mocanu. Nas- Constantin Boscodeala. Invitati:1400. Printre cei care au asistat la cununia religioasă care a avut loc la Catedrala Arhipeiscopală din Buzău s-a aflat şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, împreună cu soţia sa , Mihaela, fostul lider social-democrat declarând la venire că e bucuros şi emoţionat ca atunci când el s-a căsătorit.

31 ianuarie 2013- Adrian Mocanu se desparte cu acte, desi dupa cum spuneau surse apropiate, luna de miere a tinut doar o zi.

Februarie 2013- Adrian Mocanu nu mai pupa mana nasului Boscodeala. Dimpotriva, o trece pe la…

Dupa opt ani, situatia se pare ca s-a schimbat radical. Domnii parlamentari Mocanu l-au abandonat pe Boscodeala si l-au recuperat pe doctor. Interesant de vazut cat o sa dureze aceasta ultima „fratie”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings