Un avion s-a prabusit in zona barajului Siriu

Doi oameni au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, miercuri, in zona Baraj Siriu din judetul Buzau. Doua persoane si-au pierdut viata in acest accident aviatic.

“In urma unui apel prin 112, s-a semnalat faptul ca exista posibilitatea ca un aparat de zbor de mici dimensiuni sa fi cazut intr-o zona montana, greu accesibila din zona Nehoiasu-Valea Nehoiului.

Apelantul la 112 sustine ca a auzit un zgomot la o distanta considerabila, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni.

La nivelul judetului Buzau au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi si politisti pentru derularea actiunilor de cautare-salvare”, a transmis ISU.

De asemenea, s-a luat legatura la unitatea de aviatie din judetul Buzau si la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate in zona, potrivit sursei citate.

Purtatorul de cuvant al Prefecturii Buzau, Gabriel Cozma, a declarat ca nu stia de existenta vreunei aprobari de survol.

“In momentul de fata nu se cunoaste ca ar exista aprobare pentru survol in zona. Doua persoane sunt decedate, dar nu se stie indentitatea lor. Nu se stie locul de unde a decolat, epava a fost gasita acum 10 minute. Foarte urata este vremea. De noaptea trecuta a plouat continuu, iar plafonul de nori e destul de jos, insa nu a fost furtuna”, a spus Gabriel Cozma pentru Mediafax.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings