TRAFIC BLOCAT MIERCURI LA PRANZ, LA SIRIU

Un accident rutier în care 3 mașini au fost avariate s-a produs, miercuri după amiază, pe DN10, la Gura Siriului. Din primele date, se pare că, în urma impactului, o persoană ar fi solicitat sprijinul medicilor. Echipajele medicale se află la fața locului pentru evaluarea victimei și transportul la spital, în caz de nevoie.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 10, la ieșirea din județul  Buzău către localitatea Crasna, județul Covasna, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, ce se află în evaluare medicală la fața locului.”

Între timp, traficul a fost blocat pe DN 10, la km 94+300.Din cercetările efectuate de polițiști la locul accidentului, a reieșit că doar două autoturisme au fost avariate în urma impactului. De asemenea, unul dintre șoferi, dar și o pasageră au fost răniți, fiind transportați la spital.“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoutilitara condusă pe direcția Brașov către  Buzău de un șofer de 55 de ani, din Alba, și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 69 de ani, din Bacău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 69 de ani și a unei pasagere de 61 de ani, care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ  Buzău.

Începând cu ora 15:15, traficul a fost reluat pe DN 10, după aproape o oră și jumătate de la producerea carambolului care a generat cozi imense de mașini pe drumul național.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings