TOMAC, RUPE PMP-UL ?

Parlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din partidul Micarea Populară, anunța, marti, președintele formațiunii Eugen Tomac, după ce deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

“Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de presedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național.

PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac”, a declarat, Eugen Tomac, președintele PMP.

O declaratie de proaspat lider de partid care priveste superficial situatia in fapt a formatiunii preluate de la Basescu. Este posibil sa stie cate ceva si vrea sa mai salveze din aparente. Daca nu stie, ii spunem noi ca, la Buzau, in cel mai scurt timp, PMP va disparea. De fapt, la Buzau, organizatia PMP a fost si ramane creatia deputatului Adrian Mocanu si a unui grup de colaboratori care au brazdat judetul mai mult decat alte partide cu state vechi. Cu ce la ajutat Tomac ? Cu nimic ! In schimb, acum, dupa ce si-a vazut visul de a fi urmasul lui Basescu, Eugen Tomac isi da cu dreptu-n stangu… El nu-si da seama ca atunci cand Mocanu va pleca din PMP, va lua si munca de doi ani si ceva. Adica… intreaga organizatie… Daca se zburleste mai tare ii ia tot partidul! Si asta se va intampla mai repede decat s-ar credea. Unde se va alipi organizatia de la Buzau ? Vom vedea zilele urmatoare…

 

Adrian Mocanu apare pe lista parlamentarilor care au votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală a fost adoptat, luni, de Camera Deputaţilor cu 175 de voturi “pentru”, 78 voturi “împotrivă” şi o abţinere.

PNL și USR au anunțat deja că vor contesta Legea la Curtea Constituțională. Și președintele Klaus Iohannis a criticat legea, spunând că social democrații fac proiecte pentru Liviu Dragnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings