…TOMA SI COPIII

Toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz, cam asta ar fi pe scurt concluzia sedintei de constituire a Consiliului Municipal Buzau. La sedinta de constituire si depunere a juramantului au fost invitati de marca: Î.P.S. Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, generalul Fota-comandantul Armatei a II-a, cantautorul Laurenţiu Cazan, interpretul de muzică populară, Benone Sinulescu, Constantin Ungureanu de la “Nemuritorii”, sefi de institutii deconcentrate, dar si fostii primari de Buzau, absent fiind doar ultimul.

Sedinta de constituire s-a derulat conform asteptarilor, primarul ales, Constantin Toma, a jurat aproape printre lacrimi, emoţiile fiind cauzate de un mesaj cu dedicaţie din partea Arhiepiscopului Ciprian.

 

Cum era de aşteptat, votul pentru alegerea viceprimarilor Ionuţ Apostu (PSD), respectiv Andrei Neder n-a reprezentat o problemă. Aici totul a mers ca uns, mai ales că alături de PSD şi ALDE, în general la şedinţa de constituire au votat şi consilierii PMP. Au rămas în Opoziţie cei de la PNL, 5 la număr şi cei de la PSRo.

Incepand din 22 iunie, primarul Constantin Toma va fi secondat de “copiii de suflet”, veceprimarii Ionut Apostu si Andrei Neder.

Ar mai fi de spus ca cei viceprimari din Generatia Facebook” sunt copii de toata isprava, educati prin si pentru munca, iar primarul Toma are obligatia morala sa-i creasca pentru buzoienii de maine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings