Tanarul cu ochi albastri…

 

DECEMBRIE 2012….

„Este tânăr, este buzoian şi are experienţa afacerilor imobiliare. A observat că piaţa locuinţelor din Buzău nu se ridică la nivelul pretenţiilor şi nevoilor buzoienilor, aşa că a decis că merită să încerce un nou business. Cel care conduce astăzi COL Total şi-a investit o parte din bani în cumpărarea unui teren pe care a construit un bloc de apartamente, cu una, două şi trei camere. Este tânăr, este buzoian şi are experienţa afacerilor imobiliare. A observat că piaţa locuinţelor din Buzău nu se ridică la nivelul pretenţiilor şi nevoilor buzoienilor, aşa că a decis că merită să încerce un nou business. Cel care conduce astăzi COL Total şi-a investit o parte din bani în cumpărarea unui teren pe care a construit un bloc de apartamente, cu una, două şi trei camere.Complexul Dorobanţi Residence este amplasat în vecinătatea Pieţei Dorobanţi. Prin stilul ales de specialiştii dezvoltatorului, în Buzău şi-a făcut loc un nou concept ce integrează arhitectura modernă cu utilitatea spaţiului locativ. Apartamentele, prin modul în care a fost gândită compartimentarea, dau un sens nou ideii de confort şi intimitate. Materialele folosite, începând de la structura de rezistenţă şi terminând cu finisajele, sunt de calitate superioară. Dezvoltatorul a gândit pentru proprietarii apartamentelor construite de firma sa, condiţii deosebite de locuire şi prin urmare nu putea să lase în seama clienţilor săi utilităţile. Aşa se face că a conceput fiecare apartament cu sursă proprie de încălzire şi apă caldă prin montarea centralelor termice. Intimitate, confort, calitate, un standard de viaţă nou, accesibil acum şi buzoienilor – aşa s-ar putea rezuma investiţia dezvoltatorului COL Total.”

31 MARTIE 2016….

Florin George Colescu  s-a remarcat ca proprietar al firmei Col Total, prin acțiuni cu parfum de țeapă. De altfel, pe numele lui au fost depuse, de-a lungul anilor, numeroase plângeri pentru înșelăciune, după ce numeroși cumpărători de bună-credință au fost țepuiți cu apartamente în complexele imobiliare contruite în municipiul Buzău. Mai exact, Colescu ar fi vândut, prin pro­misiuni de vânzare-cum­părare, același apartament, la mai mulți cumpărători de bună credință. Metoda a fost folosită, cu succes pentru Colescu, în complexul rezidențial din strada Soarelui, însă în Unirii Residence, lucrurile nu au mai stat la fel, iar cei păcăliți s-au adresat poliției. Mulți au considerat tranzacția ca fiind o cauză pierdută, mai ales că, până acum, multe anchete s-au pierdut pe drum, ceea ce a ridicat semne de întrebare și bănuiala că omul ar fi fost susținut de persoane cu influență, mai ales că este ginerele fostului director CEC Bank Buzău, Gheorghe Feraru, și chiar s-ar fi lăudat că ar avea rude în IPJ Buzău.

A SPUS ADEVARUL…

Florin George Colescu a gresit  atunci cand a spus ca are rude in IPJ Buzau. Nu are rude in IPJ. Ci in sediul IPJ, la o structura care urmareste politistii. Si este ruda mai mult decat apropiata…Acesta este motivul pentru care Florin a fost mereu COOL….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings