SUNTEM TARI: AVEM DOI EUGENI MINISTRI SI-UN…

Alegerile parlamentare din 2012 au fost printre cele mai de izbanda pentru buzoieni. Spun asta pentru caeugen-nicolicea pentru prima si ultima data am scos 13 parlamentari din care mai avem 12. Dintre cei 12 parlamentari, doi purtand prenumele de Eugen sunt deja ministri: Eugen Teodorovici- ministrul fondurilor europene si Eugen Nicolicea-ministru pentru relatia cu parlamentul.

Teodorovici are deja vechime ca minstru ocupand portofoliul imediat dupa alegeri. Si este unul dintre oamenii asteptati cu interes la Vadu Pasii. Tinerelele vor sa-i faca ochi dulci craiului pe care se bat multe craiese. Barbatii, in special cei mai in varsta, spun ca-l asteapta la Vadu Pasii sa-I care-n carca in cazul in care nu le va construi PODUL PROMISIUNILOR. Vizavi de cele spuse, va asigur ca nu este vorba de glume, ci un adevar rostit de 80 la suta din populatia din zona.

Celalalt Eugen, Nicolicea, proaspat ministru in guvernul Ponta 3,  este apreciat ca cel mai parolist dintre toti  alesii nostri. Se spune ca ministrul Nicolicea duce la indeplinire fiecare promisiune. Nu degeaba a fost sustinut pe functie de primarul Boscodeala. “Mi-e drag să vin la Buzău şi dacă nu aţi văzut pînă acum un ministru să bată din uşă-n uşă, o să vedeţi acum”, a promis deputatul UNPR in cadrul unei emisuni de la Focus TV.

Dupa cum se deruleaza ostilitatile, se pare ca ministrul Eugen Nicolicea ar putea sa mai spele din rusinea care s-a abatut asupra alesilor nostri atunci cand deputatul “auto” a fost prins cu mana-n spaga.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings