STARE DE ALERTĂ in toată țara!

Un criminal bucureștean, foarte periculos, a evadat de la spitalul de nebuni. Poliția face filtre peste tot.

Polițiștii și jandarmii sunt în alertă, după ce un pacient extrem de periculos, acuzat de omor deosebit de grav, a evadat din spitalul de neuropsihiatrie și măsuri de siguranță de la Ojasca, județul Buzău. Surse din spital spun că pacientul care a scăpat este un bucureștean de 53 de ani, care a fost internat după ce în 2008 şi-a omorât mama. Apelul la 112 a venit în jurul orei 13.00, la câteva minute după ce a fost constatată lipsa pacientului.

Polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat  de 53 de  ani a plecat din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca – Secția Ojasca

Semnalmentele: bărbat 53 de ani, fes negru,  ras pe cap, îmbrăcat într-o bluză albă și pe deasupra o bluza de trening verde închis cu două dungi portocalii și pantaloni de culoare  verde închis.

Marian Trandaf este numele criminalului periculos, care a fost internat în oscpiciu după ce i-a crpăpat capul mamei sale cu un ciocan.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să  apeleze numărul de urgenţă 112.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings