SORIN GHEORGHE A MURIT PREA DEVREME

Fostul subprefect de Buzău, Sorin Gheorghe, a fost găsit mort în propria locuință. Potrivit unor prime informații, Sorin Gheorghe, în vîrstă de 44 de ani, ar fi suferit un atac de cord în dimineața zilei de vineri. Se pare că el s-ar fi simţit rău în ultimele zile şi şi-ar fi făcut mai multe investigaţii medicale, care însă nu ar fi arătat nicio problemă serioasă de sănătate, însă și-a luat cîteva zile libere. La un moment dat vineri, fostul subprefect nu a mai răspuns la telefon, de aceea rudele au hotărît să spargă ușa casei unde l-au găsit pe Sorin Gheorghe zăcînd fără suflare. Poliția a deschis deja o anchetă, iar echipele de investigație s-au aflat cîteva ore la fața locului.

Sorin Gheorghe a ajuns la Prefectura Buzău în 2012 pe funcţia de director în Cancelaria Prefectului. De-a lungul vremii, a ocupat mai multe posturi, inclusiv pe cea de subprefect, dar şi de prefect interimar, iar în ultima vreme a lucrat la Casa Albă ca jurist.

A absolvit cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii din Bucuresti, iar apoi şi-a completat studiile cu Facultatea de Drept. Ulterior, a intrat în corpul Înalţilor Funcţionari Publici după ce a terminat cursuri specifice.
La putin timp de la aflarea veștii, colegii lui Sorin Gheorghe din Prefectură, au transmis următorul mesaj: ,,Colegul nostru, Sorin Gheorghe – fost subprefect al jud. Buzău – a încetat astăzi din viață. El a fost găsit în locuința sa, în stop cardiorespirator, iar personalul medical de la Ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings