Şi tu poţi fi poliţist de Imigrări!

170 de posturi vacante la Inspectoratul General pentru Imigrări

 

 

3 octombrie 2016, este prima zi de depunere a cererilor de înscriere pentru ocuparea celor 170 de funcţii vacante de ofiţeri şi agenţi de poliţie scoase la concurs, în această etapă, în vederea reducerii deficitului de personal  existent la nivelul  Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI).

 

Pentru cei care doresc să se înscrie pentru ocuparea funcţiile vacante cu încadrare directă, Inspectoratul General pentru Imigrări face următoarele precizări:

 

Iată ce trebuie să ştiţi!

 

  • înălţimea minimă a candidaţilor este 1,65 m pentru femei şi 1,70 m pentru bărbaţi;
  • există doar limită minimă de vârstă -18 ani;
  • nu este nevoie de cazier judiciar;
  • nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu şi cele de identitate – trebuie să prezentaţi documentele în original;
  • proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris;
  • să nu aveţi semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară;
  • fişa medicală este valabilă 180 de zile de la data încheierii acesteia;
  • avizul psihologic de aptitudine este valabil timp de 6 luni de la data emiterii;
  • cererea de înscriere se poate depune la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări, din strada Lt. col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti sau în teritoriu la structurile judeţene pentru imigrări, precum şi la centrele regionale, fie că optaţi pentru un post în acel judeţ sau în altul.

 

Posturile scoase la concurs prin încadrare directă sunt repartizate astfel: 58 de posturi de agenţi în structurile operative şi de suport, 78 agenţi şi ofiţeri în structurile de suport specializate în diferite domenii de activitate: logistic, administrativ, financiar, IT, relaţii publice, medical, psihologie etc.

 

Reamintim candidaţilor că, perioada de înscriere este 3 -10 octombrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00. De asemenea, vă recomandăm să urmăriţi informaţiile puse la dispoziţie prin canalele oficiale ( site-ul public, pagina de facebook, aviziere, structura de resurse umane).

 

Anunţurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea “Posturi Vacante” şi la avizierele de la sediile structurilor teritoriale.Tot aici puteţi găsi detalii despre depunerea cererilor şi perioada de înscriere.

 

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie, criteriile de departajare şi alte date importante pentru desfăşurarea în bune condiţii a recrutării şi încadrării candidaţilor pot fi obţinute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 interior 19063,19066,10932,19037.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings