SCENE HALUCINANTE LA UPU

Pacientii Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau au fost evacuati, joi seara, dupa ce membrii a doua familii s-au luat la bataie in holul sectiei si au pulverizat un spray lacrimogen.

Incidentul s-a produs intre doua familii din Costesti care au ajuns cu copiii lor, in varsta de 12 si respectiv 13 ani, la Unitatea de Primiri Urgente dupa ce acestia s-au batut la scoala din comuna.

Potrivit martorilor, in momentul in care membrii celor doua familii s-au intalnit in holul UPU Buzau tatal unuia dintre copii i-a aplicat o lovitura mamei celuilalt, iar aceasta a scos un spray lacrimogen cu care a pulverizat spre barbat. Ulterior, acesta a fugit pe holurile sectiei, in timp ce femeia agresata il urmarea pulverizand din spray.

In urma incidentului, pacientii care asteptau sa fie consultati la Unitatea de Primiri Urgente au iesit in curtea unitatii spitalicesti in timp ce alti pacienti, unii aflati in stare grava, au fost dusi in alte sectii timp de aproape doua ore cat a durat aerisirea sectiei.

Personalul firmei de paza a solicitat imediat ajutorul Politiei care i-a ridicat pe scandalagii pentru declaratii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings