Sanatate multa va doresc!

Fostul secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si actual candidat la o functie de consilier judetean in cadrul CJ Buzau, liberalul Ionut Iuga, a fost infectat cu SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook chiar de catre Iuga, care face un apel catre persoanele cu care a intrat in contact sa se adreseze autoritatilor medicale in situatia in care au simptome.

“Dragii mei prieteni, doresc sa va aduc la cunostinta ca am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 in urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am inceput deja tratamentul. Ii rog pe cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile sa se adreseze DSP sau UPU in cazul in care au simptome specifice. Va rog din suflet sa nu politizati aceasta situatie si sa ne comportam responsabil in fata acestei boli, care ne da vietile peste cap. Voi fi alaturi de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua sa lucrez de acasa in zilele ce urmeaza, pana cand tratamentul va elimina virusul si ma voi putea intoarce la viata normala de dinainte de acest nefericit incident. Sanatate multa va doresc! Aveti grija de voi!”, a scris pe pagina sa de Facebook liberalul Ionut Iuga.

Iuga, care este si prim-vicepresedinte al PNL Buzau, si-a depus candidatura pentru o functie de consilier judetean, acesta fiind al doilea pe lista de candidati depusa la Biroul Electoral de Circumscriptie de catre PNL Buzau. Infectarea cu SARS-CoV-2 vine la mai bine de trei saptamani dupa ce candidatul PNL la functia de primar al municipiului Buzau, medicul Adrian Zoican, a fost depistat cu Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings