S-A DUS SI ULTIMUL „MOHICAN”!

Joi seara, primarul Toma a castigat si ultima batalie in razboiul cu Compania de Apa, razboi care a tinut exact 800 de zile.

Ionel Tescaru, directorul general al Companiei de Apă, a fost demis de la conducerea societăţii printr-o decizie a Consiliului de Administraţie, propunerea de demitere a fost votată de către 4 dintre cei 5 membri ai Consiliului, iar în locul său, cu titlu de interimar, a fost propusă şi votată Simona Săvulescu care ocupă şi funcţia de director operaţional. Contactat telefonic, Ionel Tescaru a confirmat informaţia şi a precizat că e posibil să conteste această hotărîre.

Pentru demiterea lui Tescaru au votat următorii membri ai Consiliului de Administraţie. Simona Săvulescu, Lucian Sălcuţan, Claudia Zoiţa – preşedinte al C.A. fost director economic la Compania de Apă Tîrgovişte, Bogdan Ion – consilier judeţean şi director la Poşta Română Buzău (a lipsit de la şedinţă, dar a delegat votul său Simonei Săvulescu) şi s-a abţinut Petruş Hintă, inspector la Primăria Rm. Sărat. Schimbarea va fi înregistrată la Registrul Comerţului, iar Ionel Tescaru poate cotesta decizia în Instanţă.

Facand un bilant al deciziilor primarului Toma, se poate concluziona ca cel mai bataios edil de unicipiu din Romania a castigat tot Cu toate ca la un moment dat se credea ca „meciul” cu Tescaru se va termina la egalitate, iata ca primarul a dat lovitura de gratie, bineinteles si cu mana de ajutor a presedintelui Neagu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings