PROMISIUNILE lui Marcel CIOLACU pentru 2024

„Până la sfârșitul anului, nu vom mai avea vize pentru Statele Unite și, mai mult ca sigur, vom intra terestru în Schengen”. Este afirmația premierului Marcel Ciolacu, după o reuniune a Internaționalei Socialiste, organizată la Palatul Parlamentului.

Până la sfârșitul anului, nu vom mai avea vize pentru Statele Unite, vom avea dublă cetățenie în Spania și din punctul meu de vedere, mai mult ca sigur vom intra terestru în Schengen”, spune Ciolacu.

Premierul menționează și acordarea dublei cetățenii românilor care trăiesc în Spania. În acest context, Marcel Ciolacu îl primește sâmbătă, la Palatul Victoria, pe omologul său spaniol, Pedro Sánchez, cu care va purta discuții pe această temă.

Cei doi premieri au avut discuții și în primăvara acestui an, privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

Urmează să plec, împreună cu Pedro Sánchez, la Palatul Victoria, să facem calendarul pe dublă cetățenie. Românii vor obține dublă cetățenie. În acest moment, documentul se află la ministrul Justiției din Spania”, spune Marcel Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings