PRIVIND INAINTE CU MANDRIE

Un popor fara cultura este  un popor usor de manipulat, spunea filozoful german Immanuel Kant, in urma cu peste 200 de ani.
Si trebuie sa acceptam ca viitorul României nu poate fi gândit fără educație, iar un popor fără cultură și fără educație este unul lipsit de libertate, sărac spiritual și fără perspective.

Festivitatea de premiere a elevilor de 10 a avut loc, joi la ora 12,  în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, cu respectarea regulilor de distanțare fizică.

Fiecare elev din județ care a obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat a fost recompensat cu câte 3.000 de lei, net. Inainte de primirea premiilor, fiecare elev a aplicat „salutul Corona” cu Petre Emanuel Neagu-presedintele Consiliului Judetean Buzau, și Ionel Meiroșu, inspectorul școlar general de la Inspectoratul Școlar General

Sumele acordate elevilor buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost cuprinse într-un proiect de hotărâre care a fost adoptat de Consiliul Județean Buzău în cadrul ședinței de joi, ora 9.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings