PRIMIM DE LA PRO ROMANIA

“PNL+ PSD=LOVEle”, o dragoste nocivă pentru buzoieni!

 

Din păcate, și în aceste vrermuri grele, “prietenia” din CLM Buzău dintre PNL-ul aflat la Guvernare și cel mai mare partid din țară dăunează grav buzoienilor. Primul care a tras un semnal de alarmă în acest sens, a fost chiar Constantin Ionescu, fost consilier local liberal, care s-a alăturat PRO România, după ce activitatea sa în folosul cetățenilor nu a primit nici un fel de sprijin din partea celor pe care-i reprezenta. Poate tocmai din acest motiv, că a pus interesul urbei mai presus de interesul personal și de partid, și atunci când a fost cazul, chiar cu riscul de a pierde, s-a delimitat de anumite hotărâri adoptate în detrimentul buzoienilor. Care trebuie să știe că din această prietenie, bugetul local pierde aproape două miliarde de lei, bani ce ar fi putut fi folosiți pentru ajutorarea bătrânilor fără posibilități sau, de ce nu, pentru achiziționarea de materiale de combatere a celui mai mare flagel al acestor timpuri. În fapt, la inițiativa primarului Constantin Toma, cosilierii PSD și PNL au aprobat luna aceasta eșalonarea pe o perioadă de 60 de luni a chiriei restante pentru cele trei sedii ale liberalilor din municipiu, chirie ce nu a mai fost plătită de foarte mulți ani, cu acordul tacit al municipalității.

În condiții similare, aceeași municipalitate îi  aruncă fără nici un fel de scrupule pe alți chiriași în stradă doar pentru întârzieri minore, și sunt destule cazuri prezentate de presă în decursul timpului. În tot acest timp, deși la PNL, cel puțin în structurile de conducere sunt foarte mulți oameni bogați, iar partidul primește destui bani de la stat, conform Legii Partidelor Politice, activitatea s-a desfășurat fără să fie măcar deranjați cu vreo somație în acest sens. Lucru care nu ne miră, pentru că nu este singurul exemplu în care, la nivel de municipiu, putem spune că “PNL+PSD=love”.

Conducerea PRO România Buzău trage un semnal de alarmă și se arată indignată de această hotărîre permisivă emisă în același timp cu tot mai multe restricții pentru populație. De asemenea, acuzăm dubla măsură care demonstrează că, în funcție de interesele ascunse dintr-o parte a CLM, conducătorii vremelnici ai acestor timpuri pot fi pentru unii mumă și pentru alții ciumă. Și solicităm consilierilor municipali să revină asupra hotărârii iresponsabile care văduvește bugetul local de o sumă importantă și să execute silit rău platnicul, cum considerăm noi PNL în acest caz, la fel cum s-a întâmplat, în decursul timpului și cu alte formațiuni politice locale care din anumite motive nu și-au mai achitat obligațiile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings