PRESEDINTELE NEAGU PUNE CONDITII PENTRU GLORIA CEA NOUA

COMITETUL DIRECTOR SA FACA MUNCA VOLUNTARA
Joi, 17 iunie, ziua cand in Biserica Ortodoxa se face facem pomenirea Patimirii Sfintilor Mucenici Isavru si cei impreuna cu dansul: Inochentie, Felix, Ermia si Peregrin, la Buzau a fost un adevarat maraton pentru alesii municipali si cei judeteni, cu totii convocati in sedinte extraordinare. Pe ordinea de zi aflandu-se avizul pentru înscrierea noii echipe de fotbal a Buzăului, înființată după implicarea Consiliului Local și Consiliului Județean, pentru ca Gloria să poată evolua și în sezonul următor în eșalonul secund. In fapt, graba a venit de la faptul ca maine, 18 iunie, este ultima zi în care reprezentanții formației din Crâng pot anunța Federației Române de Fotbal cu ce entitate sportivă se înscriu în noul sezon al ligii a doua. Astfel, joi, au fost desemnați reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Județean în Adunarea generală a acționarilor și membrii în Consiliul Director al noii entități. De la votul celor doua consilii, consilierii PNL s-au abtinut.
Primă¬ria va fi reprezentată în Adunarea Generală a Acționarilor de Ștefăniță Oprea, șef serviciu Administrativ, iar în Consiliul Director de Cristian Cea¬ușel, director executiv al Direcției Economice, și de Eduard Pistol, secretarul general al municipiului Buzău. Consiliul Județean îl trimite în Adunarea Generală a Acționarilor pe Laurențiu Gavrilă, secretarul general al județului Buzău, iar în Consiliul Director pe Dragoș Cefălan, șef Birou Audit Public Intern, și pe Gheorghe Guiu, fost președinte la Metalul Buzău și fost oficial al Asociației Județene de Fotbal. Toți cei numiți nu vor fi remunerați pentru funcțiile în care au fost aleși.
“În condiţia pe care am pus-o, am vorbit şi cu domnul primar şi cu ce care investesc din privat, nimeni nu va primi niciun leu din Comitetul Director. În momentul în care se vor plăti măcar 10 lei, mă voi retrage”, a precizatt Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.
Probabil stie ceva domnul presedinte Neagu! In schimb, presedintele Consiliului Judetean a dezvaluit suma pe care o va aloca echipei din Crang: „Noi, CJ Buzău, vom aloca un buget anual de 400.000 € pentru Gloria. Aste înseamnă, cu ce pun Primăria Buzău și investitorul privat, plus ce se mai strânge la club, un buget de aproape 1,2 mil. €. Un buget bun, care va permite Gloriei să atace promovarea. Obiectivul este promovarea în 2-3 ani, nu vom finanța decât performanța”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings