Poliţişti buzoieni, tari la ping pong

 

În perioada 16 septembrie – 23 octombrie 2019, poliţişti buzoieni au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău la competiţiile sportive organizate de Divizia 2 Infanterie Getica pentru marcarea Zilei Armatei Române.

Pentru că pregătirea fizică este o componentă importantă a procesului de instruire și pregătire continuă a efectivului Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, fapt ce, încurajează îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate am răspuns ,,prezent” invitaţiei. Poliţiştii participanţi s-au înscris la toate disciplinele sportive propuse a se desfăşura cu ocazia Zilei Armatei Române, respectiv tenis de masă, tenis de câmp, minifotbal şi cros.

Din cei 24 de participanţi la tenis de masă, agentul şef principal de poliţie Niţu Liviu şi agentul de poliţie Cîrstescu Alexandra au reuşit să se claseze pe primele trepte ale podiumului.

Agentul şef principal Niţu Liviu s-a clasat pe prima treaptă a podiumului după ce şi-a adjudecat 12 victorii, locul doi fiind ocupat de agentul de poliţie Cîrstescu Alexandra.

Cei doi colegi nu sunt la prima confruntare, ei participând la competiţiile organizate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Recent, agentul de poliţie Cîrstescu Alexandra a fost selectat şi în lotul naţional care a reprezentat Poliţia Română la Campionatul European de Tenis de Masă al poliţiştilor, desfăşurat la Bratislava, Slovacia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings